11. april 2023 – ICY Security er blevet en del af Columbus

ICY Security er blevet en del af Columbus - Lukker aftale

Vi er glade for at kunne meddele, at ICY Security den 11. april 2023 er blevet en del af IT-konsulenthuset, Columbus

“At vi nu indgår som et forretningsben i Columbus-koncernen er en del af vores strategi om at fastholde og udbygge vores position som markedsledere inden for Identity & Access Management [IAM],” siger Christian Almskou, CEO i ICY Security, der sammen med Kasper Ahrensburg grundlagde IAM-konsulenthuset tilbage i 2015. Siden er yderligere tre partnere kommet til, og ICY Security tæller i dag mere end 50 medarbejdere med speciale i IAM.

”Med Columbus i ryggen får vi derudover et godt springbræt til at ekspandere vores forretning ud i andre lande, hvor Columbus allerede er til stede,” fortæller Christian Almskou. Columbus driver i dag forretning i hele Skandinavien, UK og USA.

I forbindelse med opkøbet vil ICY Security intensivere sit fokus på ikke alene IAM, men også cybersikkerhed. Det vil bidrage til at gøre Columbus’ produkt- og serviceportefølje endnu mere helstøbt.

For ICY Security’s kunder vil opkøbet ikke ændre noget. Services vil forblive de samme, og det vil være de samme konsulenter, som kunderne møder i deres kontakt med ICY Security. Til gengæld får ICY Security’s kunder nu adgang til en lang række nye services og kompetencer inden for Cloud ERP (Enterprise Resource Planning), Digital Commerce og Data & Analytics mv. Ligeledes har Columbus indgået strategiske partnerskaber med tech-leverandører som Microsoft, Infor M3, Salesforce mfl., som vil komme ICY Security’s kunder til gode.

ICY Security fortsætter året ud som selvstændigt brand. Herefter vil der ske en fuld integration mellem de to virksomheder.

Du kan læse pressemeddelelsen her: https://icysecurity.dk/project/icy-security-joins-forces-with-columbus

Læs mere om Columbus her: columbusglobal.com

Færdigheder

Indsendt den

28. april 2023