Partnere

ICY Security samarbejder med en række strategiske partnere

SailPoint

SailPoint er den førende leverandør af identity governance løsninger. SailPoint giver deres kunder mulighed for effektivt og sikkert at styre de digitale identiteter hos medarbejdere, entreprenører og forretningspartnere og styrer deres konstant skiftende adgangsrettigheder til virksomhedsapplikationer og data. SailPoints åbne identitetsplatform, leverer både lokalt og i cloud, giver organisationer synlighed om, hvem der i øjeblikket har adgang til hvilke ressourcer, hvem der skal have adgang til disse ressourcer, og hvordan denne adgang bruges.

Omada A/S

Omada er en international softwarevirksomhed, med HQ i Danmark, som udvikler og implementerer Identity Management og Access Governance løsninger baseret på Best-practice inden for bruger- og adgangsstyring hos nogle af verdens største virksomheder.
Omada udnævnes til leder i Gartners Magic Quandrant.
Som SAP Certified Partner og Microsoft Gold Partner er Omada specialister i at levere løsninger, der automatiserer og strømliner forretningsprocesser, sikrer og effektiviserer administrationen af IT-brugere og Compliance med interne politikker i virksomheder og eksterne regulativer som GDPR.

CA Technologies

CA Technologies er en af de største uafhængige system-software virksomheder i verden. I mere end 40 år har de udelukkende fokuseret på software og samarbejdet med deres kunder – fra Fortune 500 til de digitale innovatører – for at hjælpe dem med at levere højkvalitets-applikationer og tjenester til deres kunder.
Vi er eksperter i at hjælpe verdens største virksomheder med at skabe pålidelige resultater. Fra planlægning til udvikling, til ledelse og sikkerhed arbejder CA sammen med for virksomheder over hele verden for at skabe succes med applikationsøkonomien.

ServiceNow

ServiceNow forbinder sikkerhed og IT.
ServiceNow er en sikkerheds-orkestrering, automatiserings- og responsmotor. ServiceNow forbinder virksomhedens eksisterende sikkerhedsværktøjer med sikkerhedsoperationer for at muliggøre solide prioriteringer og handlinger på hændelser og sårbarheder. Dette minimerer risici, potentielle brud og negative virkninger for virksomheden.
Service Now’s cloud-baserede platform og produkter leverer digitale oplevelser, som hjælper folk til at levere deres bedste.

BeyondTrust

Den verdensomspændende leder i Privileged Access Management (PAM).
BeyondTrust er verdens førende inden for privilegeret brugerstyring med den mest sømløse tilgang til at forhindre databrud i forbindelse med stjålne legitimationsoplysninger, misbrugte privilegier og kompromitteret fjernadgang. Den holistiske platform har et fleksibelt design, som forenkler integrationer, forbedrer brugernes produktivitet og maksimerer it- og sikkerhedsinvesteringer.
BeyondTrust er betroet af 20.000 kunder, herunder halvdelen af ​​Fortune 100 samt et globalt partnernetværk.

CyberArk

CyberArk er en af de globalt førende virksomheder inden for privilegeret adgangsstyring, et kritisk lag af IT-sikkerhed til beskyttelse af data, infrastruktur og aktiver i hele virksomheden, i skyen og i hele DevOps-pipeline. CyberArk leverer en komplet løsning for at reducere risikoen for brud på privilegerede legitimationsoplysninger og hemmeligheder. Virksomheden er betroet af verdens førende organisationer, herunder mere end 50 procent af Fortune 500, for at beskytte mod eksterne angribere og insidere, der ikke handler i god tro. CyberArk har over 5.000 kunder, herunder mere end 50 procent af Fortune 500. CyberArks prisbelønnede software beskytter aktiver af høj værdi hos førende virksomheder og regeringsorganisationer over hele verden; CyberArk har over 5.000 kunder.

iWelcome

iWelcome er Europas #1 cloud-identitetsplatform. De giver organisationer inden for finans og andre udvalgte brancher fleksibilitet og hastighed til at give deres forbrugere og forretningspartnere sikker og problemfri adgang på tværs af portaler og apps. Pålidelige identiteter og let adgang er hjørnestenen i enhver vindende digital strategi; med iWelcommes skytjeneste, bliver der taget højde for alt. Opført og med hovedkvarter i Europa, leverer iWelcome funktioner som fleksibel onboarding, identitetsvalidering, samtykkestyring, GDPR-støtte, MFA og delegation. Alt dette leveres via multi-branded UI og API’er, hvilket gør iWelcome til en af ​​de mest fleksible CIAM-løsninger på markedet. Gartner og KuppingerCole har anerkendt iWelcome som en verdensomspændende produktleder med fremragende vurderinger siden 2014. Oven i det er iWelcome den største certificerede leverandør til den hollandske regerings-ID ‘eHerkenning’, notificeret under eIDAS.

Osirium

Osirium er en førende leverandør inden for cybersikkerhed, der leverer Privileged Access Management (PAM), Privileged Endpoint Management (PEM) og Privileged Process Automation (PPA) -løsninger, der er enkle at implementere og vedligeholde.
Med privilegerede legitimationsoplysninger, der er involveret i over 80% af sikkerhedsbrud, stoler kunderne på Osiriums innovative 2. generation PAM-teknologi for at kontrollere tredjepartsadgang, beskytte dem mod insidertrusler og demonstrere streng overholdelse. Osirium’s PPA Process Automation-løsning leverer tids- og omkostningsbesparelser ved sikker automatisering af komplekse processer med flere systemer, så de kan delegeres og frigøre specialiserede IT-ressourcer. Osirium PEM-løsningen balancerer sikkerhed og produktivitet ved at fjerne risikable lokale administratorrettigheder fra brugerne og samtidig tillade eskalerede privilegier til specifikke applikationer.

Krontech

Krontech er et softwarefirma, der blev grundlagt i 2007 og leverer avanceret teknologisoftware inden for Privileged Access Management Systems, Privileged Task Automation, Next Generation Security og Audit.
Med verdens mest ressourceeffektive, fleksible og let implementerede adgangskontrolsoftware er Krontech en respekteret og gennemprøvet partner, der understøtter mange Tier-1-teleudbydere og store globale virksomheder.
Krontechs centrale PAM-tilbud, Single Connect, beskytter organisationer mod databrud og relaterede omkostninger og sikrer overholdelse af datasikkerhedsbestemmelser ved at disciplinere adgang til kritiske it-aktiver.

FastPassCorp

FastPassCorp er leverandør inden for Self-Service Password Reset & Identity Verification igennem mere end 20 år. Deres vision er at give virksomheder sikre og effektive password-processer. Dette inkluderer self-service password-reset-solutions for end-users og sikker identificeret verifikation til Service Desks og Help Desks.
FastPass self-service solution til adgangskoder hjælper kunder med at reducere omkostningerne pr. hændelse med 50-80%.
FastPass identity verification workflow forhindrer telefonbaserede hacking (vishing) angreb som Twitter 2020-databrud.
FastPass kan installeres på stedet eller fra FastPass Cloud. Løsningerne dækker mere end oprindelige Windows / Active Directory og inkluderer løsninger til SAP, Oracle; IBM og de fleste andre virksomhedssystemer.

ThycoticCentrify

ThycoticCentrify er en førende leverandør af sikkerhed til cloudidentitet, der muliggør digital transformation i stor skala. ThycoticCentrify’s markedsledende PAM-løsninger (Privileged Access Management) reducerer risiko, kompleksitet og omkostninger, samtidig med at sikre virksomhedernes data, enheder og koder på tværs af cloud-, lokale og hybridmiljøer. ThycoticCentrify er betroet af over 14.000 førende organisationer over hele verden, inklusive over halvdelen af ​​Fortune 100, og kunder inkluderer verdens største finansielle institutioner, efterretningsbureauer og kritiske infrastruktur virksomheder. 

Menu