Privileged Access Management (PAM)

Ransomware angreb og tyveri af fortrolige informationer opstår typisk på grund af manglende beskyttelse af privilegerede brugerkonti.

Ofte administreres disse privilegerede brugerkonti ikke så sikkert som de burde pga. historik, inkonsistente eller forældede processer eller mangel på overblik og kontrol.

En kompromitteret privilegeret brugerkonto kan medføre omfattende datalækager samt uoprettelige skader på organisationens infrastruktur, intellektuelle rettigheder og renommé, hvilket kan føre til fald i omsætning, markedsværdi og store bøder f.eks. i forbindelse med GDPR.

Kontakt os os allerede i dag og hør, hvordan vi kan hjælpe jer.
Jesper Stener, Partner, er klar til at hjælpe.
Jesper.stener@icysecurity.dk
+45 4068 3285

Klik her

Hvad er PAM?

Privileged Access Management er designet til at forhindre sikkerhedsbrud ved konsekvent at underkaste den privilegerede brugeradgang mere kontrol, proaktiv håndhævelse af sikkerhedspolitikker samt en målrettet overvågning og registrering af privilegeret brugeraktivitet på tværs af virtuelle, cloud-baserede og fysiske miljøer.

Brugeroplevelsen er samtidigt væsentligt forbedret i kraft af en mere præcis og let systemadgang og både virksomheden såvel som personen der bruger den privilegerede brugerkonto, kan føle en større tryghed ved at denne konto er mere beskyttet og brugen er dokumenteret.

I ICY Security har vi ikke kun erfaring med valg af PAM-løsninger, men også med både den forretningsmæssige og tekniske implementering. Dette er en af grundene til, at vi lykkes så godt med vores PAM-projekter.

Få den rigtige it-sikkerhed og minimer jeres risici nu – vi står klar til at hjælpe jer.

Menu