Privileged Access Management (PAM)

Ransomware-angreb og tyveri af fortrolige informationer opstår typisk på grund af manglende beskyttelse af privilegerede brugerkonti.

Skal vi ringe dig op?

Lad os tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe jer.

Ring op formular

Ofte administreres privilegerede brugerkonti ikke så sikkert, som de burde pga. historik og inkonsistente eller forældede processer. Det kan også skyldes mangel på overblik og kontrol.

En kompromitteret privilegeret brugerkonto kan medføre omfattende datalækager og i værste fald uoprettelige skader på organisationens infrastruktur, intellektuelle rettigheder og renommé. Konsekvenserne heraf kan være fald i omsætning, markedsværdi og store bøder f.eks. i forbindelse med GDPR.

Kontakt os os allerede i dag og hør, hvordan vi kan hjælpe jer.
jesper.stener@icysecurity.dk
+45 4068 3285

Hvad er PAM?

Privileged Access Management er designet til at forhindre sikkerhedsbrud ved konsekvent at underkaste den privilegerede brugeradgang mere kontrol, proaktiv håndhævelse af sikkerhedspolitikker samt en målrettet overvågning og registrering af privilegeret brugeraktivitet på tværs af virtuelle, cloud-baserede og fysiske miljøer.

Brugeroplevelsen er samtidigt væsentligt forbedret i kraft af en mere præcis og let systemadgang, og både virksomheden såvel som personen, der bruger den privilegerede brugerkonto, kan føle en større tryghed ved, at denne konto er mere beskyttet, og brugen er dokumenteret.

I ICY Security har vi ikke kun erfaring med valg af PAM-løsninger, men også med både den forretningsmæssige og tekniske implementering. Dette er en af grundene til, at vi lykkes så godt med vores PAM-projekter.

Få den rigtige IT-sikkerhed og minimer jeres risici nu – vi står klar til at hjælpe jer.