Om ICY

Vi skaber forbindelse mellem cybersikkerhed og jeres daglige forretning.

Skal vi ringe dig op?

Lad os tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe jer.

Ring op formular

Hvem er ICY Security?

Vi har rigtig mange års erfaring inden for IT-sikkerhed – år, som har gjort os bundsolide, men også innovative inden for Identity Security og brugerstyring. Vi ved, hvad vi skal gøre for, at vi sammen med dig lykkes – og vi ved også, hvad vi ikke skal gøre. 

Vi hjælper jer meget gerne – uanset om I skal til at kickstarte Identity Access Management i jeres organisation, eller I vil have hjælp til at få jeres nuværende projekt tilbage på sporet. Vi har fokus på, at I vælger den rigtige teknologiske løsning, men vi har endnu mere fokus på, at vi sammen får kortlagt og implementeret de helt rigtige processer.

Vi er et af Nordens største konsulenthuse inden for Identity Access Management. Ingen andre har lige så mange og lige så godt uddannede IAM-specialister som ICY Security. Vi gør det, vi er gode til, og prøver ikke at sprede os vidt og bredt inden for IT-sikkerhed. Hos os bliver du en vigtig kunde – eller samarbejdspartner – som vi kender ud og ind, og hvor tillid er nøglen til al succes. Vi er lokalt forankrede og sætter en ære i at servicere vores lokale markeder på en inspirerende, pligtopfyldende og tillidsvækkende måde. 

 

“Vi vil gerne dele vores erfaringer med vores kunder, så I kommer sikkert i land med jeres IT-sikkerhedsprojekter.”
– Kasper Ahrensburg, Partner

Vores knivskarpe fokus er jeres gevinst

For at kunne levere de rigtige, de solide og de fremtidssikrede løsninger til jer har vi gjort os stærke i vores metoder og forretningsforståelse, så vi kan levere reel værdi ude hos jer. 

Vi har fire punkter, som vi sætter en ære i at efterleve professionelt hver eneste dag i vores arbejde, og det er, at vi er:

  • resultatorienterede
  • betroede rådgivere
  • eksperter i IAM
  • leverandører af værdiskabende projekter
Klik på billedet for at forstørre.

Resultatorienterede

Vi har bygget vores leverancemodel op, så vi bidrager med specialistviden inden for hver eneste fase af et projekt. Det har vi gjort, fordi en kæde ikke er stærkere end det svageste led.

Vi er en flad organisation, hvor drivet og interessen for IT er til at mærke. Det gør os fleksible og handlestærke og ikke mindst i stand til at kunne nå de optimale resultater.

Tilbagemeldingen fra vores kunder vidner om ICY-konsulenter, der tager ansvar og ejerskab for projekterne og sætter en ære i, at resultaterne kommer til tiden og er på højeste niveau.

Vi sætter en ære i, at vores leverancer står på mål over for både de risici og krav, I oplever nu, men også over for dem, som vi ser, at fremtiden vil bringe.

Du vil som kunde hos ICY Security opleve, at de eksperter, der bliver allokeret til dit projekt, er klædt på til fingerspidserne til at varetage netop din opgave bedst muligt. Hos os får du ikke blot dem, der er ledige internt – men dem, der er bedst til den løsning, som I har brug for.

Værdiskabende IT-projekter

Vi laver kun IT-sikkerhedsprojekter, der skaber forretningsmæssig værdi. Et projekt med ICY Security ved roret skal altid give teknisk værdi, styrke sikkerheden og effektiviteten samt levere en solid business case. Tilsammen skal det hele understøtte og give værdi til jeres strategi og målsætning. Det øger projektets succesrate væsentligt, når værdien bliver eksplicit. Når ikke blot IT-afdelingen er committed til at brugstyringsprojektet skal lykkes, men når også ledelsen og de øvrige afdelinger kan se de synlige fordele. Når den symbiose materialiserer sig, ved vi, at vi igen er lykkedes med et projekt. 

At vi vejleder omkring den forretningsmæssige værdi af et IT-projekt, højner succesen. Vi sikrer, at jeres tekniske IT-indsats følger og understøtter jeres forretningsmæssige målsætninger, og at opbakningen hos relevante stakeholders bliver vakt.

ICY Security – trecifrede vækstrater siden 2019

Vi oplever en stor efterspørgsel på vores ydelser, og vores kunder inkluderer bl.a. flere C20-virksomheder i Danmark. Også i år forventer vi markant vækst.

ICY Security er et af de førende konsulenthuse i Norden inden for Identity & Access Management og vi har netop udvidet vores forretning til også at levere informationssikkerhedsydelser.

Vores målsætning er at være de bedste til at levere pragmatiske løsninger til vores kunder.

ICY Security

Her kan du møde nogle af vores konsulenter.

Ashish Bapat

Principal Consultant, Projects

Læs mere

Klik her og læs mere om to af Ashish’s vigtige kundeprojekter, og om hvordan han elsker at jonglere i det indiske køkken.

LÆS MERE

Kasper Jakobsen

Senior Consultant, Projects

Læs mere

Klik her og læs mere om Kaspers kundeprojekter, og om at være den lidt irriterende type, der hver dag hopper på cyklen og tilbagelægger 25 km. til og fra arbejde.

LÆS MERE

Vores kunder

I ICY Security arbejder vi hver dag for, at erhvervslivet, den finansielle verden og det offentlige Danmark opnår fuld kontrol over den måde, deres medarbejdere, leverandører og kunder tilgår og arbejder med forretningskritisk og følsomme persondata på. Vi har leveret rådgivning og projekter til store og mellemstore virksomheder, som vi gerne fortæller mere om. Kontakt os og hør mere om de kunder, vi samarbejder med – info@icysecurity.dk. info@icysecurity.dk

Betroede rådgivere

Det er vigtigt at vælge det rigtige system eller den bedste leverandør til jeres virksomhed. På baggrund af jeres strategi og målsætninger hjælper vi jer med at identificere den udbyder, der dækker jeres behov bedst.

Vi støtter jer i at vælge rigtigt første gang, så I sparer ressourcer og når jeres målsætninger inden for tidsrammen. I får de bedste løsninger, som passer til jeres specifikke behov. Som jeres betroede rådgivere inden for it-sikkerhed har vi fokus på løsninger, der giver jer konkret værdi, konkurrencedygtighed og sikkerhed.

Den bedste rådgivning kommer ud af den rigtige forståelse af jeres virksomhed og den situation, I ønsker løst på kort og langt sigt. Vi gør os umage med at se hvorfor, … – derfor hedder vi
I See Why (ICY).

Eksperter inden for IAM

Ingen andre i Skandinavien har så mange specialister inden for IAM som ICY Security. Kompleksiteten i opgaverne inden for IT-sikkerhed kan være høj, og derfor har vi sikret, at vi har ekspertisen i huset til at undgå fejlgruberne og komme sikkert i mål.

Vores team består af eksperter, der har mange års erfaring, altid uddanner sig mod nye mål og er passionerede ud i alle hjørner af brugerstyring. For hvert projekt, vi afleverer til vores kunder, ser vi, hvordan Identity Access Management kan gøre en synlig og målbar forskel for en organisation. Det er vi stolte af.