NIS2

Nedtællingen til, at det nye NIS2-direktiv skal være implementeret, er i fuld gang. Identity & Access Management (IAM) kan hjælpe jer på jeres vej mod at opfylde kravene i det nye direktiv.

Skal vi ringe dig op?

Lad os tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe jer.

Ring op formular

Identity & Access Management understøtter jeres vej til NIS2-compliance

NIS2-direktivet har til formål at sikre et højt og ensartet niveau af sikkerhed i netværks- og informationssikkerhedssystemer i alle EU-lande. Identity & Access Management (IAM) leverer de processer og politikker for identitetssikkerhed, der kan hjælpe jer med at opfylde kravene i NIS2.

 

Kort om NIS2

Identity & Access Management er et centralt element i efterlevelsen af kravene i NIS2-direktivet. Teknologien giver jer nemlig mulighed for at kontrollere adgangen til jeres digitale ressourcer, identificere sikkerhedshændelser, styrke compliance og sikre autentifikation.

EN STANDARDLØSNING - NECTAR

Løbende autentifikation og autorisering

Løbende autentifikation og autorisering af digitale identiteter baseret på Zero Trust-principper.

Skarp, målrettet kontrol

Skarp, målrettet kontrol af adgangen til on-premise og cloud-baserede ressourcer.

 

DYNAMISK MODEL - NECTAR

Overvågning og auditering

Overvågning og auditering af brugeraktivitet samt dokumentation af compliance.

Hvis I understøtter jeres IAM-processer med den rette teknologi og governance, kan I:

 • Oprette og håndhæve roller og ansvar i jeres organisation ved hjælp af målrettede kontroller, overvågning af brugeraktivitet og efterlevelse af least privilege adgangspolitikker.
 • Sikre autentifikation og autorisering, dvs. sørge for, at I har de nødvendige værktøjer til rådighed, så I kan håndtere som fx multifactor authentication og password management. Det reducerer risikoen for uautoriseret adgang til jeres netværks- og informationssikkerhedssystemer.
 • Identificere og reagere på sikkerhedshændelser på en hurtig og informeret måde ved hjælp af realtids-overvågning af og visibilitet i, hvordan de digitale identiteter opfører sig.
 • Lave dataminering, som I kan bruge til rapportering og avancerede ML-/AI-baserede analyser, der kan opfange trusler og pege på, hvor I kan hente cybersikkerheds- og effektivitetsgevinster.

Vi hjælper jer med at implementere et IAM-program

Gartner har påvist, at virksomheder uden et formelt IAM-program oplever 50% flere projekter, der går galt, koster 40% mere og realiserer færre forretningsmål.

Vi hjælper jer med at implementere et IAM-program, så I kan efterleve den helt centrale Artikel 21 i NIS2. Det gør vi i tre faser: Plan, Build og Run.

  Vil du vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig og din virksomhed på jeres vej mod NIS2-compliance?

  Så kontakt os på info@icysecurity.dk eller +45 3150 3087

   12 november kl. 8.30-12:00

   NIS2 formiddagsseminar – Fra gode intentioner til køreklare projekter

   Hvad kræver det egentlig at forberede et NIS2-projekt fra A til Z? De færreste ved det i detaljer, for det er kun få forundt at have været  gennem hele processen. Men det har Sidsel Klæstrup Borup, som på dette seminar giver gode råd til, hvordan man kan gribe et NIS2-projekt an. Hvad bør man have fokus på, og hvad skal man efter bedste evne prøve at undgå?