NECTAR

NECTAR fra ICY Security er en integrationskomponent, som gør det muligt at tilbyde alle relevante HR- og organisationsdata, som skal bruges til den centrale adgangsstyring, via en enkel og ensartet snitflade.

En innovativ integrationsplatform

NECTAR er en innovativ integrationsplatform, der understøtter en hurtigere, mere robust og fleksibel integration mellem brugerstyringssystemer, HelpDesk systemer og kritiske kildesystemer. NECTAR minimerer kompleksiteten, og får systemerne til at tale sammen via en enkel grænseflade.

Få fordelene ved NECTAR hos jer

Få en fremtidssikret og automatiseret brugerstyring med enkel integration mellem forretningskritiske systemer og din centrale platform til adgangsstyring.

Få mere information omkring NECTAR. Jesper Stener, Partner, er klar til at hjælpe.
Jesper.stener@icysecurity.dk
+45 4068 3285

Klik her

Organisationers udfordringer i dag

Vores erfaringer viser, at mange organisationer står overfor en række udfordringer:

  • Vital data i HR systemer, lønsystemer og organisationssystemer bliver ikke bragt i spil i IT økosystemet
  • Der bliver ikke defineret entydige autoritative kilder til identitets- og organisationsdata
  • Data vedligeholdes flere steder hvilket medfører ineffektive arbejdsprocesser og spildtid
  • Der etableres en myriade af integrationer som skal vedligeholdes, og som gør generel applikationsvedligehold omkostningstung
  • Opfyldelse af lovgivning, herunder GDPR bliver besværliggjort

Derudover skal virksomheder nu leve op til øget lovgivning som f.eks. EU’s generelle forordning om databeskyttelse (GDPR). Nogle forsyningsselskaber (el og gas) skal efterleve BEK 515 om krav til IT-beredskab.

Kort om NECTAR

Nem bruger- og adgangsstyring med integration til kritiske kildesystemer.

HURTIG VÆRDI AF IGA

NECTAR tilbyder en genvej så du undgår at skulle bygge din løsning fra bunden. NECTAR kommer med standard connectorer, som håndterer kompleksiteten og sikrer en hurtigere, mere standardiseret og enkel integration.

EN STANDARD LØSNING

En for alle, alle for en. Integrationer til NECTAR, bygges til genbrug, så andre kan få udbytte af dem.

ROBUST DATAKILDE

NECTAR leverer ikke bare data. NECTAR bearbejder og beriger data, den beregner tilstande og validerer kvaliteten. Dette er med til at sikre at du får pålidelige datakilder til dine forretningssystemer.

FLEKSIBELT OPSLAG

NECTAR giver mulighed for at slå op i ALLE data, med eller uden filtre og data kan hentes i bundter/”batches”, eller f.eks. som et ”delta” udtræk fra en given dato.

DYNAMISK MODEL

For at sikre den bedst mulige standardisering, leveres NECTAR med et fast sæt af datatyper. NECTAR indeholder standard datafelter ”ud af kassen”, men datamodellen kan udvides med egne felter og beriges med data fra andre datakilder efter behov.

ENKEL IGA INTEGRATION

NECTAR leverer den samme snitflade og det samme dataformat til brugerstyringssystemet, uanset hvilket system der skal integreres med.

Ét produkt, flere muligheder

Sådan kommer du hurtigt igang med NECTAR

Afklaring

Afdækning af behov og udarbejdelse af designspecifikation.

Bygget på erfaring

For at levere solide og sikre løsninger til vores kunder, har vi gjort os stærke i at være specialister i it-sikkerhed med fokus på den forretningsmæssige værdi.

NECTAR er et produkt af egne erfarginer og er resultatet af mange års  implementering af IGA løsninger hos vores kunder. NECTAR hjælper os med til at få styr på de ofte inkonsistente medarbejder- og organisationsdata, og sikrer robusthed i alt hvad der er afhængig af disse data.

NECTAR har hjulpet os selv til hurtigere at levere værdi og bygge bedre løsninger for vores kunder. Ved at tilbyde NECTAR som et selvstændigt produkt har vi gjort det muligt for vores kunder at opnå samme værdi til en yderst konkurrencedygtig pris.

Menu