Partnere

ICY Security er partner med verdens førende leverandører af Identity & Access Management-løsninger. Vi implementerer den løsning, du ønsker – eller hjælper dig med at finde den løsning, der bedst løfter din organisation og forretningsmæssige mål.

Skal vi ringe dig op?

Lad os tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe jer.

Ring op formular

BeyondTrust

Sammen med BeyondTrust leverer vi bl.a. et komplet koncept for, hvordan man kan integrere op mod ServiceNow og IGA. Vi har konsulenter uddannet inden for alle de forskellige BeyondtTrust-løsninger. BeyondTrust er verdens førende inden for Privileged Access Management og har en sømløs tilgang til at forhindre databrud forårsaget af tyveri af legitimationsdata, misbrugte privilegier og kompromitteret fjernadgang. Den holistiske platform har et fleksibelt design, som forenkler integrationer, forbedrer brugernes produktivitet og maksimerer IT- og sikkerhedsinvesteringer. BeyondTrust har mere end 20.000 kunder, herunder halvdelen af ​​Fortune 100 samt et globalt partnernetværk.

Broadcom

ICY Security har en stor base af kunder, der har valgt Broadcom inden for både AM, IGA og PAM. Vi har især leveret løsninger til kommunerne og til store finansielle virksomheder herhjemme og i udlandet. Broadcom (tidligere CA Technologies) er en af de største uafhængige softwareleverandører i verden. og er eksperter i at understøtte virksomheder i at nå deres forretningsresultater.

CyberArk

ICY Security har opbygget et stort team af certificerede CyberArk-konsulenter, der arbejder med Cloud-og on premløsninger. CyberArk er en af verdens førende virksomheder inden for privilegeret adgangsstyring i skyen og i hele DevOps-pipeline. CyberArk har mere end 50 procent af CyberArk leverer en komplet løsning for at reducere risikoen for brud på privilegerede legitimationsoplysninger og hemmeligheder. Virksomheden er betroet af verdens førende organisationer, herunder mere end 50 procent af Fortune 500, for at beskytte mod eksterne angribere og insidere, der ikke handler i god tro. CyberArk har over 5.000 kunder, herunder mere end 50 procent af Fortune 500. CyberArks prisbelønnede software beskytter aktiver af høj værdi hos førende virksomheder og regeringsorganisationer over hele verden; CyberArk har over 5.000 kunder.

Delinea (tidligere ThycoticCentrify)

Vi har uddannede konsulenter, der kan hjælpe jer med at komme godt i gang på PAM. Delinea er en førende leverandør af sikkerhed til cloudidentitet, der muliggør digital transformation i stor skala. Delineas markedsledende PAM-løsninger (Privileged Access Management) reducerer risiko, kompleksitet og omkostninger, samtidig med, at de sikrer virksomhedernes data, enheder og koder på tværs af cloud-, lokale og hybridmiljøer. Delinea leverer løsninger til mere end 14.000 virksomheder og organisationer verden over, herunder halvdelen af ​​Fortune 100, som omfatter verdens største finansielle institutioner, efterretningsbureauer og kritiske infrastruktur-virksomheder.

Microsoft

ICY Security has entered a partnership with Microsoft which allows us to deliver IAM projects based on Microsoft solutions that support customers on their IAM journey. Over the past years Microsoft has been investing heavily in their IAM portfolio (security area) and we see a great potential for customers to exploit the services they have access to through their Microsoft license scheme. That goes for both internal and external IAM.

Omada A/S

Vi har et stort team af certificerede Omada-konsulenter, som gør os til en af de største Omada-partnere i Europa. Vi arbejder med kunder i den offentlige og private sektor i både ind- og udland. Omada er en international softwarevirksomhed, med hovedkvarter i Danmark, som udvikler og implementerer Identity Management og Access Governance løsninger baseret på Best-practice inden for bruger- og adgangsstyring hos nogle af verdens største virksomheder.
Omada er udnævnt til leder i Gartners Magic Quandrant.

SailPoint

Vi har et stort, veluddannet team af folk, der arbejder med SailPoints Cloud- og onprem-løsninger. SailPoint er en af de førende IGA-løsninger, som gør det muligt at styre de digitale identiteter hos medarbejdere, entreprenører og forretningspartnere, herunder de konstant skiftende adgangsrettigheder til virksomhedsapplikationer og data. SailPoints åbne identitetsplatform giver jer indsigt i, hvem der i øjeblikket har adgang til hvilke ressourcer, hvem der skal have adgang til disse ressourcer, og hvordan adgnagen bruges.

ServiceNow

Vi hjælper kunderne med at integrere op mod ServiceNow, så de får en god og ensartet oplevelse via ServiceNows frontend. ServiceNow forbinder sikkerhed og IT via deres motor, som orkestrerer sikkerhed, automatisering og respons og gør det muligt at prioritere og handle på hændelser og sårbarheder. Det er med til at minimere risici, potentielle brud og negative virkninger for virksomheden.

Ping

Ping Identity leverer intelligente identity-løsninger, som hjælper virksomhed med at opnå Zero Trust-sikkerhed og mere personaliserede og strømlinede brugeroplevelser. PingOne cloud-platformen giver kunder, medarbejdere og partnere adgang til applikationer – både cloud-basered, mobile, SaaS og on-premise – i den hybride virksomhed. Mere end 60% af Fortune 100 har valgt Ping på grund af deres erfaring inden for identity, åbne standarder og partnerskaber med virksomheder, bl.a. Microsoft og Amazon. Ping Identity’s løsninger sætter turbo på digitale forretningstiltag, giver høj kundetilfredshed og sikrer virksomhederne vha. multi-factor authentication, single sign-on, access management, intelligent API-sikkerhed mv.

ThycoticCentrify

ThycoticCentrify er en førende leverandør af sikkerhed til cloudidentitet, der muliggør digital transformation i stor skala. ThycoticCentrify’s markedsledende PAM-løsninger (Privileged Access Management) reducerer risiko, kompleksitet og omkostninger, samtidig med at sikre virksomhedernes data, enheder og koder på tværs af cloud-, lokale og hybridmiljøer. ThycoticCentrify er betroet af over 14.000 førende organisationer over hele verden, inklusive over halvdelen af ​​Fortune 100, og kunder inkluderer verdens største finansielle institutioner, efterretningsbureauer og kritiske infrastruktur virksomheder.

Ubisecure

Ubisecure er specialister i Customer Identity & Access Management (CIAM). Deres identity management platform leveres som en IDaaS (Identity-as-a-Service), enten on premise elelr som en hybrid løsning. Ubisecure håndterer risici for datalækager og understøtter Zero Trust, som tilsammen giver en markant bedre brugeroplevelse på applikationen ift. authentication, registrering, adgang mv. – uanset om det foregår via web, mobil eller andre services. Virksomheder bruger Ubisecures Identity Platform til hurtig og effektiv implementering af Single Sign On (SSO), multifaktor authentication (MFA), adgangskontrol, autorisation og samtykkepolitikker, login-as-a-service mv.