IAM kursus

TILMELDING

Pris: 6.500 kr. excl. moms.

IAM Kursus - Tilmelding
Samtykke
Kursusafgiften afregnes pr. faktura.

Kursus i hvordan I skaber succes
med jeres Identity and Access Management-løsning:

Organisatorisk forankring, forandringsledelse og måling af fremdrift i IAM-projekter og -programmer

Næste kursusdato: 9. november 2023.

Kurset afholdes på: Borupvang 9 i Ballerup.

Pris: 6.500 kr. excl. moms pr. deltager.

Når du deltager på kurset, modtager du et kursusbevis. Er du ISC2-certificeret, kan du søge om CPE credits (Gruppe A, 4 timer x 1 credit = 4 credits).

Om kurset

Et IAM-projekt eller -program handler om meget mere end valg og implementering af teknologi. Det handler om mennesker og processer, og om hvordan vi sætter organisationen i stand til at udnytte det værdiskabende potentiale ved systematisk at forankre de rette forandringer hos vores kollegaer og i vores arbejdsgange.

Derfor har vi lavet dette kursus, som giver dig de værktøjer, du skal bruge for at skabe organisatorisk forandring, drive forandringsledelse og blive i stand til at måle fremdriften i jeres IAM-projekter og -programmer.

Målgruppe

Kurset henvender sig til IT-beslutningstagere og IT-praktikere, herunder CIO, CISO, COO, Information Security/Risk Managers, projekt- og/eller programledere, der arbejder med eller har ansvar for virksomhedens brugeradgangsstyring, stamdata eller processer i tilknytning hertil.

Forudsætninger

Det er ikke noget krav, at du har erfaring med IAM. Men det vil være en fordel, hvis du har grundlæggende kendskab til IT og brugeradgangsstyring og/eller informationssikkerhed.

Download one pager om kurset

Her kan du downloade en one pager om kurset ”Organisatorisk forankring, forandringsledelse og måling af fremdrift i IAM-projekter og -programmer”.

    Underviser

    Jakob Bækgaard Riis har mere end 20 års erfaring indenfor IT og IT-sikkerhed. Han har ledelseserfaring fra både offentlige og private virksomheder og har derudover bestredet stillinger som IAM-programchef, IAM-produktchef og projektleder. Han arbejder i dag som Advisor og Practice Lead i ICY Security – Part of Columbus.

    ICY Security - Jakob Riis

    Jakob Bækgaard Riis, Head of IAM Advisory, ICY Security – Part of Columbus