Consumer Identity and Access Management (CIAM)

Det drejer sig om at give dine ”kunder” en brugeroplevelse og en tryghed, så de vender tilbage…

Hvordan håndterer I jeres ”kunder”?

Forbrugere har friheden til at vælge, hvem de handler eller interagerer med og hvordan. Og de går andre steder hen, hvis oplevelsen ikke lever op til deres forventninger. En god brugeroplevelse er ikke længere bare ”nice to have” – det er ”need to have”.

Forbrugerne bekymrer sig også om deres data og den sikkerhed hvormed de kan gennemføre deres gøremål. Lækager og misbrug af data er en daglig begivenhed og har en omgående effekt på tilliden.

Nogle virksomheder har en Identity and Access Management (IAM) løsning til deres medarbejdere og til andre, der er tilknyttet virksomhedens drift. Men disse IAM-løsninger er utilstrækkelige til at kunne håndtere forbrugere og mangler de funktioner, der kan skabe den rette balance imellem sikkerhed og kundeoplevelse, de tilbyder kun begrænsede integrationsmuligheder og kan ikke håndtere f.eks. administration af samtykke og personlige data.

Kontakt os os allerede i dag og hør, hvordan vi kan hjælpe jer.
Jesper Stener, Partner, er klar til at hjælpe.
Jesper.stener@icysecurity.dk
+45 4068 3285

Klik her

Hvad er CIAM?

Consumer Identity and Access Management tilføjer det der mangler i traditionelle IAM-løsninger og indeholder funktioner såsom brugerregistrering, selvbetjening til kontoadministration, samtykke og præferencer, sociale login og single sign-on (SSO), multifaktorautentificering (MFA), omfattende adgangskontrol og katalogtjenester.

De bedste CIAM-løsninger tilbyder en sikker og intuitiv brugeroplevelse, selv ved ekstreme krav til ydeevne, og er uafhængig af hvilken kanal man bruger (web, mobil osv.). Samtidigt er det muligt at integrere til centrale forretnings- og sikkerhedssystemer, med henblik på at anvende f.eks. analytics til at optimere balancen imellem brugeroplevelse, sikkerhed og forretning.

ICY Security har vi erfaring med CIAM-løsninger. Vi forstår at målet er at omdanne brugeroplevelsen til et ægte engagement. Vi forstår også, at man skal afbalancere brugeroplevelsen med sikkerhed og forretningsudvikling, og at man skal passe på med ikke at ofre det ene, i sin stræben efter at nå det andet.

Kontakt os i dag og hør hvordan vi kan hjælpe

Menu