IAM ADVISORY

Succesfulde IAM-projekter starter med den rigtige rådgivning og sparring.

Skal vi ringe dig op?

Lad os tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe jer.

Ring op formular

Identity and Access Management (IAM)

Den digitale identitet er nøglen til al adgang til IT-systemer og alle de data, der ligger i den, uanset om den repræsenterer personer, IT-systemer, eller om det er en ”ting”, der er tilkoblet nettet. Derfor er den også den største sårbarhed i vores stadigt mere digitaliserede verden, og at sikre den digitale identitet er derfor det ultimative mål.

Identity and Access Management (IAM) er den værktøjskasse, som man griber ned i for at beskytte den digitale identitet og dermed hæve organisationens cybersecurity niveau, samtidigt med at IAM også kan effektivisere processer og hæve brugeroplevelsen, uanset om man er medarbejder, kunde, borger eller samarbejdspartner.

Undersøgelser fra førende analytikere viser, at organisationer, der tager planlægning og eksekvering af deres IAM tiltag alvorligt, er væsentligt mere sikre, de er mere agile, de lykkes oftere med deres tiltag, som koster mindre, og endelig kan de rejse budgetter, der rækker flere år frem i tiden.

I Advisory rådgiver vi virksomheder, så de opnår disse fordele, uanset hvilken type organisation de er, hvor de er i deres IAM-udvikling/-modenhed, og hvor de har behov for at komme hen f.eks. ift. forretningskritiske mål, governance og compliance. Vi er specialister inden for IAM med mange års erfaring fra både kunde, leverandør og rådgivningssiden, og vi forstår, hvor vigtigt det er at skabe synergier imellem det forretningsmæssige og det tekniske. Vi er med på hele IAM-rejsen lige fra fit-gap analyser, opbygning af IAM-programmet og -organisationen, til udvikling af strategier, roadmaps, business cases, target operating models og anskaffelse/leverandørudvælgelse.

Download factsheet