Er du klar til at accelerere inden for IT-sikkerhed?

Har du arbejdet med IT i 1-3 år, og har du en solid interesse for IT-sikkerhed?
Så skal du helt sikkert være vores nye Accelerator i ICY Security – Part of Columbus. Vi tilbyder spændende projekter, plads til vækst og en fantastisk holdånd.
Cybertrusselslandskabet ændrer sig konstant, og det kræver, at organisationer har indsigt, erfaring og ekspertise til at forudsige og forhindre ondsindede angreb mod dem.

Det er her, vi kommer ind og hjælper. Vil du være med i vores Acceleratorprogram 2023/2024?

Er du klar til at accelerere?

I ICY Security – Part of Columbus beskytter vi forretningskritiske aktiver ved hjælp af Identity & Access Management (IAM) og cybersikkerhedsløsninger. Vi er et af de førende IAM-konsulenthuse i Norden.

Vi søger dig, der er klar til at blive Security Consultant og deltage i vores acceleratorprogram. Som accelerator får du både en enorm mængde viden og konkret, praktisk kundeerfaring. I Accelerator-programmet får du praktisk sikkerhedstræning i forbindelse med et projekt, du får din egen mentor, og du bliver en del af et stærkt netværk sammen med andre acceleratorer i virksomheden.
Vores mål er at udvikle dig som individ, så du bliver en ægte IT-sikkerhedsstjerne.

Krav til profil:
• Universitetsgrad (civilingeniør, økonomi, industriel økonomi, cybersikkerhedsprogram)
• Relevant erhvervserfaring er et plus
• 5-måneders program, der starter den 22. august. Du bliver en del af teamet i ICY Security – Part of Columbus og bliver efterfølgende i stand til at udføre meningsfuldt arbejde inden for IT-sikkerhed hos vores kunder

Hvad får du?
• Certificering(er) i relevante teknologier
• Forståelse af kulturen, metoderne og værktøjerne i ICY Security – Part of Columbus
• Stærke konsulentkompetencer
• Et stort professionelt netværk
• Uddannet konsulent i februar 2024

Sådan arbejder vi
Vores leverancer er vellykkede, fordi vi ikke ser IT-sikkerhedsprojekter som tekniske enkeltmandsprojekter. Til hvert af vores projekter sætter vi et team af forskellige profiler, der hjælper og støtter hinanden med det ene formål at skabe det bedste resultat for vores kunder. Ærlighed og åbenhed er vigtige værdier for os. At opbygge det optimale samarbejde og levere de bedste projekter kræver, at vi kommunikerer på en åben og sandfærdig måde over for kunderne. Og vi gør det samme internt.

Hvad leder vi efter?
Som konsulent kommer du til at løse de tekniske udfordringer, der opstår i IAM- og Security-projekter. Rollen er alsidig, og derfor kan forskellige baggrunde og færdigheder være relevante. Så tøv ikke med at søge, hvis du ser dig selv have nogle af de kompetencer, vi leder efter – også selvom din erfaring kommer fra et andet område af IT-verdenen. Det vigtigste vil være din forståelse af IT og din passion for at lære og vokse sammen med os.

Vi forventer ikke, at du er specialist, når du træder ind ad døren, men vi sørger for, at du får ekspertisen, kompetencerne, inspirerende kolleger og mentorer.
Som konsulent i ICY – Part of Columbus kommer du til at arbejde inden for mange forskellige områder: arbejdsgange, formularer, adgangsstyring, rapportering, politikker, automatisering, datakvalitetssikring, systemintegration, udvikling, implementering og serverklargøring.

Du kommer til at arbejde med en bred vifte af teknologier såsom: IAM-produkter, servere, webtjenester, databaser, AD, LDAP, scripting, C#, PowerShell, Java, ETL (SIFF/Kettle) og andre middlewarekomponenter.

Du vil med tiden:
• Arbejde på projekter – få kunder ad gangen
• Installere nye IAM-løsninger
• Lave produktkonfigurationer
• Samarbejde med vores IAM-arkitekter om at designe løsninger
• Udføre test og dokumentation

Hvad vi forventer
Du ved ikke nødvendigvis alt til at begynde med, men vi forventer, at du udviser nysgerrighed og vilje til at forstå og følge nye teknologier og løsninger samt fortsætte med at lære og udvikle dine færdigheder inden for det hurtigt voksende IT-sikkerhedsområde.
Konsulenter hos ICY Security – Part of Columbus brænder for IT-sikkerhed og har typisk en teknisk baggrund inden for Application Implementation, IT Infrastructure, IT Security eller lignende.  Vi forventer, at du har en relevant uddannelse inden for IT eller et IT-orienteret fagområde.

Vi er forpligtet til at levere projekter, der håndterer de risici og krav, vores kunder bliver mødt med i dag, men også de udfordringer, som vi forventer, at de står over for i fremtiden. Vi lægger vægt på, at du er bevidst om kvalitet og om din evne til at arbejde med og forstå vores kunder og dine kolleger. At være en del af et stærkt team skal være motiverende for dig: Sammen er vi stærkest.

Hvad vi tilbyder
Du bliver en del af en ambitiøs og hurtigt voksende virksomhed med en stor passion for at yde IAM- og cybersikkerheds-rådgivning, support og udvikling til vores kunder.

Som konsulent hos ICY Security – Part of Columbus vil du altid modtage træning og opdatering om de produkter, domæner og teknologier, vi arbejder med. Vi laver interne præsentationer og træningssessioner for at lære af hinanden og dele ekspertviden.

Velkommen til ICY Security – Part of Columbus
Vores organisation er flad, og du kan undgå at mærke vores drive og passion for IT. Vi er agile og handledygtige, og vi leverer meget succesfulde resultater. Du vil aldrig tvivle på vores oprigtige interesse i din udvikling og de ideer, du bringer til bordet. Og du vil altid have en direkte indflydelse på den måde, vi skaber værdi og gør tingene på.

Hvis du er interesseret, så send os din ansøgning i dag og senest den 20. juni.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Assignment Manager Jesper Bak Engel +45 25 16 87 20 eller Mia Hartvigsen +45 25 36 68 36 eller HR Manager Kathrine Thonbo på Kathrine.thonbo@icysecurity.dk, tlf.: +45 31 720 331.

Har du spørgsmål?
Vi er klar til at hjælpe

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Assignment Manager Jesper Bak Engel +45 25 16 87 20 eller Mia Hartvigsen +45 25 36 68 36 eller HR Manager Kathrine Thonbo på Kathrine.thonbo@icysecurity.dk, tlf.: +45 31 720 331.

Skal vi ringe dig op?

Lad os tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Accelerator - Ring op formular