Om ICY

Vi skaber forbindelse mellem cybersikkerhed og jeres daglige forretning.

Hvem er ICY Security?

Vi har mange års erfaringer inden for it-sikkerhed, og af dem bliver man klog.
Klog på hvad man skal gøre for at lykkes – men også på hvad man ikke skal gøre.

Vi vil gerne dele vores erfaringer med vores kunder, og vi er klar til at hjælpe jer. Hos ICY Security har vi en lang række specialister i it-sikkerhed med stor specialistviden og et bredt felt af metoder og kompetencer.

Ingen andre i Skandinavien har så mange specialister inden for IAM som ICY Security.

“Vi vil gerne dele vores erfaringer med vores kunder, så I kommer sikkert i land med jeres it-sikkerhedsprojekter.”

– Kasper Ahrensburg, Partner

Succesrigt fokus for it-sikkerhed

For at levere solide og sikre løsninger til vores kunder har vi gjort os stærke i at være it-sikkerheds-specialister med fokus på den forretningsmæssige værdi.

Vi har 4 punkter, som vi sætter en ære i at efterleve professionelt hver eneste dag i vores arbejde, og det er, at vi er:

  • resultatorienterede
  • betroede rådgivere
  • eksperter i IAM & GRC
  • udførere af værdiskabene it-projekter

Resultatorienterede

Vi har bygget vores leveringer op, så vi bidrager med specialistviden inden for hver eneste fase af et projekt. Det har vi gjort, fordi en kæde ikke er stærkere end det svageste led.

Vi er en flad organisation, hvor drivet og interessen for IT er til at mærke. Det gør os fleksible og handlestærke og ikke mindst i stand til at kunne nå yderst gode resultater.

Tilbagemeldingen fra vores kunder vidner om ICY-konsulenter, der tager ansvar og ejerskab for projekterne og sætter en ære i at resultaterne kommer til tiden og er på højeste niveau.

Vi sætter en ære i, at vores leveringer står på mål over for både de risici og krav, I oplever nu, men også overfor dem, som vi ser morgendagen bringer.

Du vil som kunde opleve, at sammensætningen af eksperter, du møder fra ICY, er bedst klædt på til netop din opgave. Hos os får du ikke blot dem, der er ledige internt – men dem, der er bedst til den løsning, som I har brug for.

Værdiskabende it-projekter

Vores fokus på værdi er et kompromisløst valg omkring kun at lave it-sikkerhed, der har en øvrig forretningsmæssig værdi.
Et it-projekt skal give teknisk værdi og styrke sikkerheden, effektiviteten og de monetære fordele – men det er afgørende, at det giver værdi til den forretningsmæssige strategi og målsætning.
Det øger projektets succesrate væsentligt, når værdien bliver eksplicit. Når ikke blot it-afdelingen er committed til at it-projektet skal lykkes, men øvrige afdelinger og ledelser også kan se de synlige fordele – da samarbejder virksomheden på et højere plan.
ICY skaber denne synergi i vores it-projekter og øger værdien for vores kunder.
Motiverede stakeholders opstår, når vi synliggør, hvordan it-projektet støtter virksomhedens forretningsmæssige målsætninger. Det handler om mere end compliance, kontrol og udgiftreducering.

At vi vejleder omkring den forretningsmæssige værdi af et it-projekt, højner succesen. Vi sikrer, at jeres tekniske it-indsats følger og understøtter jeres forretningsmæssige målsætninger, og at motivationen hos relevante stakeholders bliver vakt.

ICY Security – vækstet med 200% i 2019

Vi oplever en stor efterspørgsel på vores ydelser, og vores kunder inkluderer flere top 10 virksomheder i Danmark. Vi forventer samme gode resultater i 2020.

ICY Security er et af de førende konsulenthuse i Norden inden for Identity & Access Management og vi har netop udvidet vores forretning til også at levere informations-sikkerhedsydelser.

Vores målsætning er, at være de bedste til at levere pragmatiske løsninger til vores kunder.

Betroede rådgivere

Det er vigtigt at vælge det rigtige system eller den bedste leverandør til jeres virksomhed. Vi hjælper jer derfor med at udvælge den udbyder, der dækker jeres behov bedst.
Vi støtter jer i at vælge rigtigt første gang, så I sparer ressourcer og når jeres målsætninger inden for tidsrammen. I får de bedste løsninger, som passer til jeres specifikke behov.
Som jeres betroede rådgivere inden for it-sikkerhed, har vi fokus på løsninger, der giver jer konkret værdi, konkurrencedygtighed og sikkerhed.

Den bedste rådgivning kommer ud af den rigtige forståelse af jeres virksomhed og den situation I ønsker løst. Vi gør os umage med at se hvorfor, … – derfor hedder vi
I See Why (ICY).

Eksperter inden for IAM & GRC

Ingen andre i Skandinavien har så mange specialister inden for IAM og GRC som ICY Security. Kompleksiteten i opgaverne omkring it-sikkerhed kan være høj, og derfor har vi sikret, at vi har ekspertisen i huset til at undgå fejlgruberne og komme sikkert i mål.

Vores team består af eksperter, der har et højt erfaringsniveau og stor faglig interesse. Vi er opdaterede på feltet og er trænede i at finde de rigtige løsninger for vores kunder.

Vores kunder

ICY Security har en bred vifte at kunder. Vi har leveret rådgivning og projekter både til store og mindre virksomheder, i mange forskellige segmenter, med kunder i både det private og offentlige.

Menu